5.31.2009

Mors dag.



Idag är det mors dag och consequently har vi varit hos Generalissimus moder och tårtat oss riktigt ordentligt. Hon är en liten dam som älskar att göda sina släktingar på effektivaste sätten möjliga; kakor och tårtor. Hela familjen gick ut med geten och satt sig och tittade på elitloppet väl där.
Otippad seger vad jag förstod och det var väl fint. Den gröne kusken grät mycket.

Annars har också attiraljer till skivan inhandlats idag, klänning och lite make up. Ser kanske mer ut som en adult entertainer i vanlig ordning då man besitter läppar som kan pluta så en mindre kontinent försvinner. Å andra sidan täcker man ju upp för detta genom en platthet som också går lite till historien. Går ju som bekant under namnet Skåne, i den närmsta kretsen. Inte illa att vara porrig i prickigt dock!

Igår såg jag den första delen av det hett efterlängtade superfat vs superskinny och kan inte låta bli att fascineras. Jag älskar det! Något med plågan i de båda som får release inför tv kamerorna- ett spel för galleriet som döljer en bister verklighet som får en att dregla. Mums! Kan ju inte förneka att jag tycker att de superskinny har en sagolik display of bones and legs. Oh, how I wish... Men ja, nog om det.

Appropå delicious tv så visades även del två av "I den innersta kretsen" igår, oh ryssar överallt- igår fick t o m Stalin göra ett appearence som Autismboy. Han ville ge pojkar 10 års fängelse och när de fick mustasch 25 år, ja så till slut insåg de att de var tvungen att återinförskaffa dödsstraffet för att fängelsena skulle bli så fulla. Skillful technique there Solzji.

Skå nu återgå till mina studier av B.K Öijer, har inte hunnit genom min volym än!

11 kommentarer:

  1. Det som fattas verkar vara en riktigt stor omgång med tomteklubbor, det som dock ännu inte hunnit utredas är om det är vanliga svenska hustomteklubbor som fungerar bäst eller om det är den mer ovanliga sibiriska tomteklubban som är den som har störst "bang for the buck".

    SvaraRadera
  2. Sibiriska tomteklubbor! Jag vill ha mycket bang for the buck!

    Btw, måste ligga i läkten det där med plut. Inga thin villainous lips här inte!

    SvaraRadera
  3. Ok, får tänka på det när nu den afghanske tomteklubbskuriren dyker upp. Han nämnde något om att det kunde ta ett halvår.

    SvaraRadera
  4. Men va fa... Det var tomteklubbor, inte talibanklubbor!

    SvaraRadera
  5. Va, var det inte talibanklubbor du nämnde? Hm, då måste vi gå igenom hela anbudsförfarandet och beställningsprocessen igen.

    Beräknad leveranstid: 32:a februari

    SvaraRadera
  6. Kor inlägg i debatten mitt i jobbet:
    Inga februariskämt tillåtna. Ever.
    // Allilujeva ;)

    SvaraRadera
  7. Ajdå, säg inte att det också kostar tomteklubbor...

    SvaraRadera
  8. Possibly, kan det vara så, man ska hålla sig väl med byråkratin har jag hört...

    SvaraRadera
  9. Jäklar, jaha då är det väl bara att slava i saltgruvan ett par månader till för att ha råd med beställningen av alla de där tomteklubborna. Sen ska det väl förstås vara komposittomteklubbor också och inte vanliga trätomteklubbor.

    SvaraRadera
  10. Njae, vänliga i trä kan nog överses med om än med ett mått talibanklubbor som sällskap... för att inte nämna lite mer information om de omsusade statoil biträdena.

    SvaraRadera
  11. Speaking of thin villanous lips by the way, vad skedde på nip/tuck igår??!! Missade kvalitetsdramat!

    SvaraRadera