6.19.2011

The way the morning broke was quite unusual

Just sett zombieland. Medioker. Harrelson = awesome! Kan inte göra dåliga filmer, haha! Blev bitch please:ad på ICA av 2 12åringar men den man som med sluttande axlar och pinnsmal bröstkorg som var bakom oss sa åt dem att för fan ställa sig i kö som folk (Sturms fyllde modigt i med ett väst "douches" efter mannens kraft). De gjorde de. Amazing! Sedan slutade adrenalinet pumpa och det civila kuraget log snällt i sin jeansjacka. Rätt ska vara rätt även på ICA, de unga tu stod bakom och räknade på hur mycket kötid som skulle kunnat sparas om vi bara packat alla mjölkar utom en iställlet för att streckkoda dem alla i bokstavsordning. Då var det vår tur att bitch please:a.

Fucking kompletteringar - livet som godkänd är ju rätt sweet. Ingen matte på 2 dagar? Lätt att trilla ur minnet.

Däremot har ju jag och el Sturms varit ute och ridit, som kan synas nedan. Roligt att återuppleva gamla minnen! Barbacka och galopp på gammKia. En bit kaka, en bit kaka måste erkännas.

Nu Goon Moon och mer komplettering (jag måste uppfinna och motivera varför jag uppfunnit samples, shiet - när briljans backfirar då kommer Talang över utbildning verkligen till sin rätt). Yiihaw! Mafakkers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar