6.20.2011

Gunslingin' Backsmokin' Hardtalkin' Cowboys

Härintill, nästangårds har det flyttat in ett par. Ni vet, i lebbornas stuga.
Det är två män som där nu residerar, ryktet säger att de är backsmokers. Bakrökare. Sturmis hävdar att detta stämmer eftersom hon sett rök komma ut ur skorstenen på huset och G backar upp då han talar i vackra ordalag om eldar som aldrig slocknar och hur man nog skulle bakröka som om det inte fanns någon morgondag om huserade vid en sjö i en ständigt preapokalyptisk stämning. Vidare har han även påtalat närheten till berg och hästar, som i Brokeback Mountain (japp han är säker nog att se den med oss, inget han kanske räknade till sina största filmupplevelser men inte allt kan vara som den legendariska Kampen om elden) och att kan smyga dit och bräka som ett får om det skulle få dem mer på humör.
Sturmis vars högsta dröm är att ha en Dorian Gray-ish vän vill stryka runt där lika mycket som runt den nautiske mannen konstant finns i hennes tankar, hon är i en svår tid av splittring.
Som vanligt i Tapelake tar vi oss an detta med stor mogenhet, vi har dock inte kunnat utröna om röken kommer från Puppa-fes-Patrik (vi såg röken), eller om det Backsmokin' asscowboys med chaps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar