4.11.2009

Påski- Poskrobysjev?

Glad påsk era bannade heretics.

Såg på Jesus film/ dokumentär imorse. Arameniska talade han tydligen. Och till evangelierna finns ett additional som var det ursprungliga kallad Quelle som man dock inte hittat men som man tror att två av de andra kända evangelierna är baserade på. Mkt
research to be done där, och det som var the most pressing issue var tydligen om Jesus hade hållit predikan i bergen eller på slätten.

Nietszche å andra sidan hade nog haft större problem med slavmoralen, tros det inte? Kanske men bara kanske hade det kunnat komma en skäggmätartävling in i bilden också? Mustaschwise finns inte många som slår den fagre N inte. Kanske Engels? På temat Friedriches alltså.

Jaja, det är väl för de lärde att debattera antar jag vem av de två som är överlägsen den andra. Jag själv ämnar nog att spendera dagen in a fashion of reading some old book och kontemplera Majakovskij.

Nu kanske någon funderar hur fan man tänker om man inte idogt pluggar dessa dagar men jag tror på en paus innan de siste veckornas storeffensiv Freidsturm träder i kraft så att säga. Och så ger ju faktiskt denna dagbok jag läser en mycket detaljerad beskrivning av WW2, måste ju account for something.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar