4.10.2009

Hos mormor.


Hemkommen från visit hos mormodern. Som vanligt av handlades politik i halva lägret medan den andra halvan skvallrade lite allmänt.

Mormor är en dam som har färgglada mönstrade kläder (påsklila idag) och matchande hår (mörkt lila denna gång, lite Robert Smith lite tunt) som tycker om smink. Idag hade hon panda ögon men de punkigt chockrosa läpparna hade hon inte klistrat på idag. Tro mig tröjan räckte mer än nog.

Hennes bihang är av fast social demokratisk åsikt ( fast tills Generalissimus spänner sina två isblå i honom) och fader och han går consequently inte klockrent ihop.Generalissimus som hävdar att han inte bara har blå ögon utan också matchande själ. Håller på Fredrik och polarna och förordar friskt dess lära. Motdebattören å andra sidan har aldrig några argument in favour of social demokratin men mkt kritik mot de blå.

Arbete och lågkonjunktur kom upp på tapeten och far klagade lite halvnöjt över att han nog skulle få falla på sin post som hårt arbetande var på vi lovade honom att han skulle få stora fosterländska ordern fäst på kistkostymen.
Han skrattade väldigt lite och mycket blekt men med väldigt blottade tänder. Det hör till att han ett längre tag fasat för att den sovjetiska fascination som utvecklats i camp Allilujeva är av helylle tvättäkta vara.

På senare tid har han inte missat ett tillfälle att upplysa om hur fel det är med röd ideologi samt upplyst oss om oundvikligheten i att utveckals till fast troende moderat på grund av genetik, uppfostran, logiskt tänkande och common sense. Och när han känner att argumenten tar slut breder han istället mackan med löften hot angående sitt testamente. Det är SFB detta.

Mormor skänkte Ju en rysk medalj som hon köpt på semesterresa dit, det är en båt och en stege på denna och vi misstänker att den är för modigt användande av båtar och stegar a.k.a desertion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar