4.05.2009

Åh just ja...

Vad jagar leran bättre på flykten än lite shopping.... åkte till Magnitogorsk-korsat-med-en-flygplats för att köpa nya jeans och blev gripen av sko djävulen, denna fick dock stå tillbaka för änglaplånboken. Well nya jeans är inte fel det heller. Ju var med som smakråd, hon ville också fly leran ett tag.

Måste ju också på request nämna gårdagens porrfestival Live aus Berlin- vi såg autism boy ( Till Lindemann) och überarier Kruspe med band, Ju njöt i fulla drag av pyrotekniken och knäe skateboarden, oklart vad den hade riktigt för syfte....
Själv gjorde jag en trevlig upptäckt, eftersom jag upplever att det finns högt lite porrmaterial i den själv, det fanns nämligen långt bak i kulisserna en drummer boy som var underskattad.
The superhero named Doom Schneider lyste upp showen :) Julia var mkt stolt över att kunna sjunga Seemann på svenska, hon har gjort det hela dagen "Kom i min båt....min fina bååt!" Humor på hög nivå, skall bjuda på en inspelning någon dag :)
Kan jämföras med andra talanger inom samma område kanske?
Tittut!


5 kommentarer:

  1. Väntar fortfarande på Jus reaktion på Bestrafe mich. Dock inte lika otåligt som jag väntar på hennes svenska version av Seeman. Kan bara drömma om att höra henne framföra den. Gärna ackompanjerad av en egen tolkning av när Flake dansar loss.

    Nu ska jag dock gå och sova och drömma om den köttige überariern....

    SvaraRadera
  2. Btw, hoppas du har gnuggat in ordentligt att du stått längst fram och beskådat Tills köttighet live and not so very acoustic in all his pyroporn glory...

    SvaraRadera
  3. Oh, believe you me my dear när jag säger att jag gnuggat in detta så gott det går along with att även Neubauten beskådades utan Ju's sällskap.

    - Vart var jag när ni var på Rammstein? Och varför följde jag inte med på Neubauten?
    Jo, när ni var på Rammstein satt jag i Norrköping och såg på ett par hästjävlar som inte gjorde någon glad, tack mamma! ( Juli's beskrivning av situationen hihi)

    SvaraRadera
  4. Det var faktiskt Jönköping och inte Norrköping!
    När vi låste in bilen i det förbannade parkeringshuset!!!
    Å så regnade det mest hela tiden...
    Lyckad helg!

    SvaraRadera
  5. Haha, ja just det :) F'låt, men om det är till någon tröst så regnade det på oss också hela tiden

    SvaraRadera