7.28.2009

Long time no blogg

Men idag är man tillbaka på banan!
Ett par kayanos (asics värsta överpronationssko) rikare och lite knäont fattigare (hopefully), för att inte tala om tusenlappar... var tvungen att testa dem omgående och åkte till gymmet på vägen hem. Kändes fint! Har också anmält mig och kamrat K till "Ladies night" på gymmet. Vad detta betyder vet vi inte riktigt än, men stora förhoppningar innehas om att det ska likna endagsläger (är det en slump att man skriver endgas ist för endags? I think not) på karaten.
De som äger gymmet har enligt Sturmis alltså ihop det. Det är alltså lesbisk kärlek vi pratar om här. Alla som följt TVserien om Sky lab ( sky någonting om gym i LA iaf) vet hur mycket respekt det är att ha två powerles inom räckhåll. De kontrollerar världen according to Sturmis. Personligen skiter jag i deras personliga status så länge de håller gymmet öppet och tillgängligt. Men riktigt pisk förväntas också på denna kväll, har inte gått på något pass här än.

Anyways, idag sitter vi efter shopping, träning och jobb och tittar på friidrott. Frågan dyker upp, om inte de fartriktigt tajta kläderna inte är till för publiken till störst del ändå. Jag menar, hur mycket döljer de egentligen? Hur mycket lämnar de åt fantasin? Just det inte så mycket... dock kan det observeras att den som skiftar PTV med PTH springer snabbare än de som limmar fast den på ena benet.... vissa nyintresserade har alltså konstaterat detta tillsammans med anmärkningar om rytm och att inte byta sida på balans verktyget.


5 kommentarer:

  1. I LIKE FRIIDROTT!!! Wonderful outfit! (Men de som har utåtstående öron har mycket små "balansverktyg", har jag märkt...)

    SvaraRadera
  2. Excess information, excess information...

    SvaraRadera
  3. Vad säger Generalissimus?

    SvaraRadera
  4. Undrar stilla när jag läste denna boks titel, har karatetomten gift sig? Och hur gammal är hon egentligen? Är hon i själva verket ett spöke, en vampyr eller en varulv?

    http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100118915

    Eller har min fantasi tagit ett par steg till i takt med serien Being Human?

    SvaraRadera
  5. Generalissimus han sa inte mycket utan var lika intresserad han, fast hans fascination kretsade mest kring stavhoppningen och dess väsen. Teknik eller styrka, det var frågan, och hur håller man balans i motvind?

    SvaraRadera