7.08.2009

Åskbollen.

Idag har en åskboll rullat runt i det där shoppingcomplexet nearby. En boll utav åska och huvudvärk rullade runt och spred glädje till alla som ville lyssna. Det var dock bara en så den blev speciell måltava då åskbollen inte orkade sprida blixtrande lycka längre än så. Åskbollen köpte ingenting, för snart kommer Bauhaus hem i brevlådan. Efter ett tag tröttnade dock både kamraten och Åskbollen på detta och åkte och köpte kamraten lite lunch. Åskbollen själv åkte hem och drack mycket och såg på en film ( Barberaren i Sibirien- mkt sevärd för huvudrollsinnehavarens skull inte mkt annars).

Besked ficks också igår om att fortsatt skolgång inte är rekommenderad nu av en Herr Doktor. Å andra sidan sökte Åskbollen en arkitektutbildning igår. Spridda skurar av ambition där, så man får se vartåt det lutar när det blir skarpt läge.

Annars inte ett skapandes gram har gjorts. Men det är väl ett sätt att fördriva dagarna det med antas det i väntan på ryss-värmen.

2 kommentarer:

  1. Åskbollar behöver nog "Svordomsboken" som damp ner i min brevlåda idag, med tips på hur man svär på engelska, arabiska och japanska bland annat. Eller så har åskbollarna helt enkelt fått för lite tomteklubbor.

    SvaraRadera