7.06.2009

Hemma igen efter en lång helg.


Varit i Skåne i helgen och tittat på arabhästar.

Kom hem klockan tre inatt och är fortfarande zombified i huvudet.

Åkte ner i torsdags för att se hästar på Blommeröd; Scandinavian Open Championships.Många var fina, men få exceptionella. Skåne är alltid fint dock med sina många... krematorier (man vet att man har sett för många WW2 filmer då alla större tegelbyggnader (med skorstenar) påminner om krematorier). Magnusj visade hästar och orsakade lite drama med Kulla Gulla men allt löste sig till slut.

På väg ner till Magnusj och hästarna stannade vi till hos Grevinnan i Katrineholm och tittade på lite fler hästar. Det var mycket vackert och Breznjevska vlev mkt förundrad över att det inte fanns en enda ogräsblomma i hela kommunen. Ogräsblommor är vildblommor i dikeskanten som man skulle kunna se som ett tecken på svensk sommar men också i Generalissimus ögon ett tecken på oordning och impeding kaos. Allt han vill är att betesputsa bort dem och göra all tillgänglig mark jämnklippt och fin som en green man golfar på.
Hon kom efter lite funderingar fram till att det nog var en man som skötte växtligheten i kommunen och nöjde sig med det.

Vi stannade också till hos Partisanen bland slättbönderna och fick VARSIN TOMTEKLUBBA! Ja! Talibanklubborna hade tydligen fastnat i tullen... Middag intogs också på/i/hos Thai hoa, och vad vi alla funderar är hur man tänkte där?

På fredagen lyckades vi köra fel på vägen ner och hamna i Örkelljunga ( på väg mot Halmstad mer än Höör) och fick under tidspress navigera rätt och fort. Typiskt när man har bråttom. Annars var fredagen föga händelserik och kretsade mest kring att spinka och prata och spinka och prata mer.

Nu orkar jag inte mer. Måste sova. Återkommer med mer dravlande senare.

9 kommentarer:

  1. Trött-Björn...

    SvaraRadera
  2. Minst sagt... lite zombie-Björn t o m

    SvaraRadera
  3. Jag har tillbringat e m med norska Herzhog-Björn. Där snackar vi zombie-Björn.

    SvaraRadera
  4. Ja visst gör vi, men missminner jag mis om jag hävdar att de inte hade colonels i den tyska armén? Men visst är det en riktig zombie-Björn när han säger åt dem att det är aufmarsch

    SvaraRadera
  5. Va, menar du att hon hade tomteklubbor kvar? De trodde jag var uppätna för flera veckor sedan...

    Eftersom det nu är ganska svalt så kändes det väl som att det skulle gå an att läsa om lite drakar och napoleanska krig.

    SvaraRadera
  6. Jag har ransonerat. Men nu börjar de ta slut efter allt tröstätande...*hint hint*

    Om böcker för läsande behöves finns de för utlåning hos Mjölby Partisanbibliotek.

    SvaraRadera
  7. Hehe, hint taken.

    Passade på att införskaffa Elfenbensriket när en av bokhandlarna i Övik hade 30% rabatt på alla böcker pga flytt ungefär 150 meter till nya lokaler. Nu fattas Svartkrut och Eld.

    SvaraRadera
  8. Which I happen to have. Kan lånas mot återlämnande av första delen. ;)

    //Biblioteks-Björn

    SvaraRadera
  9. Hm, ja just ja... du kanske vill ha tillbaks böckerna som jag lånade för en eon sedan...

    SvaraRadera