6.25.2009

Lazy days by the lake


Ja de senaste dagarna har spenderats vid/i sjön.

Man har provat att fiska, utan mask (usch fy och tvi) dock. Man fick ingen fisk. Man provade att kastspöa fisken istället för att meta den. Ingen fisk fångades. Man badade en stund istället, förfrös sina tår vilka man sedan kunde plocka av och kyla drickan med.

Man har även hunnit med att bränna axlarna till färgen signalröd. Ingen tillstymmelse till kannibal skådades till kollektiv besvikelse.

Man har upptäckt att family fat surgeons går varje kväll på ngn av disco-very's dotterkanaler. Detta har jublats över och följts med stort intresse. Man har även skådat superfat vs superskinny och fröjdats lite åt det. Hennes ben var ack så tunna.

Man har umgåtts en del med en kamrat och spelat på dennes wii och fiskat med dennes spön, etc. Imorrn skall återvändas till the flygplats of shopping. Vad skall inhandlas? Det kan man aldrig veta, men man har hört rykten om att det finns spikmattor i faggorna. Det säger man inte nej till.
Man har yogat lite också, och kommit fram till att, för att citera en känd Generalissimus, man är " stelare än en pitt vid en flickskola" vad nu man tycler det innebär.

Man har också notera att studera.nu inte tycker att man är behörig till just någonting och hoppas på att detta ändras då de faktiskt får betygen.Det gör man.


2 kommentarer:

  1. Ah, testa ,med lite grillolja på axlarnan nästa gång. Inget lockar en kannibal som doften av lätt grillade axlar. Utom möjligen någon som vill ha en specifik kroppsdel avbiten, svar med foto på tänderna.

    Btw, ännu ett av Generalissimus bevingade uttryck. Målande, koncist och straight to the point. Legendado!

    SvaraRadera
  2. haha, foto på tänderna, haha! Det var roligt! Ja men visst sätter han huvudet på spiken så att säga den där Generalissimus, :)

    SvaraRadera