6.06.2009

Där de härliga lagrarna gro

Igår studenten, komplett med flak och allt, skrikande och påklädande av mössor, klottrande i mössor- restaurangbesök med släkten som rest hit från Tapelake och slättbondelandet way down south. Jag var vit och ganska blek enligt herr Hauptmann. Stelt tandläkarskräcksleende enligt andra men glad enligt mig själv! Mest numb dock, eftersom jag fortfarande inte riktigt fattar att det är fallet att jag avlslutat sessionen på Katedral för gott (tvi tvi tvi). Betygen kommer inte förrän i Juli dock så än är det inte riktigt slut. Saknar er redan IB3are...

Asiatisk middag intogs på Java och Generalissimus ( som för övrigt är hörselskadad, för att inte säga halvdöv) roade sig kungligt med att förlämpa kyparna. När de stod vid bordet bredvid. Kallade dem bland annat "pungryttare" och fnissade mycket gott åt detta. Putte konverserade glatt med de vid bordet bredvid- om sin pappas transportering av grot. Fader tågade sedan in bakom bardisken för att hämta mer och påkalla uppmärksamhet men det fick man minsann inte göra för moder Breznjev utan hon började klinga i sitt glas istället för att få den önskade uppmärksamheten. Det fungerade ju visserligen men ja...lite udda stämning kanske det blev.

Flytt ut ur lägenheten skall göras på onsdag nästa vecka och inte tisdag som tidigare avtalat eftersom Hasse inte antecknat min önskade besiktningstid. Igen. Förra gången fick jag en varning för det, men nu är det skit samma eftersom jag flyttar ut.

Nicole blir kvar i Uppsala över sommaren iaf, hon har sökt här men vet inte. Vad jag funderar lite lätt över är när vi får våra svenska betyg? Vi fick ju inte dem på avslutningen- och måste skicka dem till Östersund för byråkratisk processering.

5 kommentarer:

  1. Tycker nog att din mors lektion i vett och etikett vid restaurangbesök förtjänar ett omnämnande också. Hennes påkallande av uppmärksamhet var obetalbart! :)

    SvaraRadera
  2. Btw, din present ska ses som ett sätt att fullkomligt dominera dina framtida kursare.

    SvaraRadera
  3. Ska editera inlägget lite för det är sant att de förtjänar lite praise. Och man tackar så mycket och skall söka praktisera överallt man kommer åt.

    SvaraRadera
  4. :O You've got porn!?! Det skulle inte Kådis gilla!

    SvaraRadera