3.13.2009

IB3- Göran's group: Givakt!





Vår sektledare tillika helgon och lille fader har siktats på orten denna morgon av en utsänd rekognosör (yes I invent words, and I like it) Göran med betoningen på Öet är i Uppsala!
Hårda tider råder dock, då han rapporteras vara slankare än på den tid han gallrade bland massorna för att forma vår utvalda skara. Rapporten förtalde dock inte om cowboyboots und JR bältet var kvar på sin plats. Detta utgår vi dock givetvis ifrån.

Annars sker inte mycket sitter och lyssnar på Cabaret Voltaire och sneglar mot Kapitalet, tänkte mig börja läsa den ikväll. Kan snart förordet utan till nu, har läst det så många gånger men inte kommit längre då matematik eller något lika upphetsande har kommit ivägen. Allas vår käre P7 och tillika mattelärare berättade för oss idag att han på en dag lärt en 5 åring att handskas med the first derivative ( derivatan?) med godis som belöning och support, implicit var förstås att vi efter ett halvår fortfarande inte kan då. Alla skrattade gott och tyckte att ja, godis motiverar ju bra. P7 flinade då vi kom på att han faktiskt mutat oss med godis med, för att vi skulle förstå optimisation. Oops....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar