2.18.2009

Grattis Pilli, hur vill du bli begravd?

Idag fyllde Pilli år! Grattis!!
Följdaktigen samlades vi i familjen Pillis kök till ett smörgåsbord av olika bakverk och diskuterade Döden.
Oklart hur detta kom på tal men det hade något att göra med en falskspelande trumpetare på Lars Åkes begravning, och hur Mums kom på detta är det ingen riktigt som vet. Som alla vet planerar vi redan nu våra begravningar eftersom vi alla har ett visst kontroll behov; man lämnar intet åt slumpen!

I vilket fall, Ts begravning skulle tydligen bli en kremering eftersom man äter i sig så mkt konserveringsmedel under sin livstid, iaf om man är London bo.
Pilli låg lågt i frågan medan Ju slog på i stor Bolsjevikstil.
Mums är fast övertygad om att Freddie Mercury skulle förhöja hennes tillställning, men Julia tyckte att Patrick Fernandes "Born to be alive" passade bättre.

Som sagt Julia ville i sann Bolsjevikisk anda ha både palmer och vodka samt en manskör som sjunger om Samovarer....Hmmm, det enda som förstörde upplägget var visst att hon inte kunde närvara själv, eller ja närvarande är hon ju fast ändå inte så att säga.... Hon kom också fram till att jag skulle få "Campione", den gamla E-type dängan med tillhörande Mussolini lipsync.

Annars har dagen inte bjudit på så mycket värt att nämna; har greatly roat Familjen genom att ha frisyr med en touch av 90's boyband phenomenon Nick Carter idag, jawohl, dags att färga mörkt igen tror jag bestämt...

Pilli fick en massage i present av Teresa att avnjutas nere bygden, hade dock haft ett större underhållningsvärde om det hade varit en kroppsvaxning.
Pi är ju nämligen också känd som Pyotr, eller Eugene Arselman( Onegin inspirerat without doubt ;) ) och hans ansiktsbehåring slås endast på fingrarna av mkt och jag menar mkt ludna djur, modell myskoxe.
Nästa fundering följde alltså logiskt; får man som massör/ös säga att nej tyvärr hördu, kom tillbaka när du ansat ryggen lite? Diskriminering mot halvapor eller protective measures for the psychological health of the masseus?

Nu ska jag läsa lite till om mellankrigstiden och sedan gå och lägga mig!

5 kommentarer:

  1. Just so that you know, broderskapet har numera länken till din blågg. Om behåring kommer på tal vet du vem du har att tacka. ;)

    /Sweet evil genius

    SvaraRadera
  2. Jamen han kan ju trösta sig med att han är relativt klent utrustad på skallen numera...
    B.M.

    SvaraRadera
  3. Bastard! Hur schnellt var det på en skala?

    SvaraRadera
  4. Jag skrattar gott varje gång jag läser dina bloggar ; )

    SvaraRadera
  5. Tack o tack så mkt
    När får man se en bild på det nya mästerverket?;)

    SvaraRadera