9.16.2009

En tur på en häst.

Idag har jag ridit Sacja igen, två ggr på fyra dagar, inte illa det. Man kan t o m säga att det är en ökning med 200 % vilket är ganska imponerande om jag får säga det själv. Vi skrittade runt lite på ridplanen och böjde och ställde och höll på, kul tyckte jag men inte Sacja. Sturmis red Kia och de lullade mest runt för sig själva. De satte lite sprätt på slutet och drog av ett par ruscher annars mest skritt på lång tygel. Det var trevligt av Sturmisen att hänga med tycker jag förövrigt eftersom hon inte är den mest ridsugna på kolchozen.

Annars har dagen spenderats runt i huset med stickningar i armar och fötter, hjärtklappning och bröstsmärtor som komplement till de annars närvarande magkatarrsbesvären, tomorrow I'm calling Teh Vårdcentral. Vill inte prata med Torsten dock efter som hypokondri lätt avfärdas som psykiskt och inte för vad det egentligen är- en heltidssyssla och förstås väldigt lätt av honom. Nej,. hoppas på någon annan.

Imorrn skall hästas vidare med Elsa Triolet, det skall även skjutsas runt Sturmis och vaktas Patrik, a busy busy bee is buzzing, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar