11.27.2011

Meanwhile in the Ukraine

Det är ju inte bara tyst ro som snö för med sig, nein nein, då är det visst dags för Död Snö [Norska zombies och nazi gold, kommer ni ihåg?!?] igen och då är det fritt fram för zombiemarathon, och är det fritt fram för zombiemarathons måste det vara fritt fram för kannibalsmarathon och är det fritt fram för kannibalsmarathon måste det vara fritt fram för b-filmsmarathon ayayay!

Började igår med Death Race, inte den med Statham utan den med Stallone. Den var inte helt straightforward, men ok jag köper slutet. Även i framtiden där man har bilrace mellan kusterna i USA, komma fram snabbast eller ha flest poäng (dödade peeps) är slutet gott, betryggande! Dock den enda film där den gode Stallone riktigt övertygat, så inte var det så illa inte. Nazis fanns visst där också för återknyta till Död Snö och ja Outpost då om ni minns det pärlan.


4 kommentarer:

  1. Death race, sicken klassiker! Kan inte annat än skratta lyckligt åt weird stuff som den. :) Btw, på tal om Stallones övertygande eller frånvaro därav - sett Italian Stallion? Moahahaha! I övrigt har jag flera förslag om det är b-filmstema. Men ni verkar ju ha full koll, med Död snö kan man ju inte gå fel.

    SvaraRadera
  2. Ja, och varifrån kom tipset om denna skönhet?? Just det. Tack för det!

    SvaraRadera
  3. Ibland är jag rätt behändig, no?

    SvaraRadera