3.14.2012

Hjärta





Som det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut

2 kommentarer:

  1. Ny dag, nytt hjärta, samma kenta

    Förresten så halvtinar frusna hallon något så alldeles gudomligt av nykokt gröt ska du veta. Men det är ju ingen rå köttmacka, det är det inte.

    SvaraRadera
  2. Jaja, jag är medveten om att samma Kenta inte riktigt är att börja med tabula rasa men det var vad som strömmade genom min spotify och då tolkade jag den så mycket annorlunda från den vanliga tolkningen att jag blev alldeles ljus inombords. Således kände jag ett behov av att åter publicera lite Kentapropaganda här. Markera att verkligheten ligger i betraktarens öga liksom. Vi måste ha markeringar?
    Kom på att vi missade en liten sak i resonemanget - nämligen att om man tar bort allt för att helt börja om så saknas ju någon slags referenspunkt att märka förändringen mot? Alltså torde det i det fall man lyckas börja om inte vara märkbart? Men då krävs alltså att man verkligen får bort allt lobotomistyle. Det blev mycket knepigt det där, för om man inte märker att man börjat om torde allt vara som vanligt även fast man i verkligheten är annorlunda. Det inre perspektivet tycks kunna vara annorlunda, men man flyttar efter gränsen som vi diskuterade. Tankar? Möjligheterna tycks vara ett vidsträckt Narnia, men tyvärr är garderobsdörren för att komma dit tämligen trång. Vad gör vi åt saken?

    Inte rått kött, det är ju för bestar. Köttfärs min kära, det är fråga om råköttfärsmacka. Men nej jag tror inte att frusen köttfärs smälter så bra på gröt heller.

    SvaraRadera