10.23.2012

I am your flesh

Delgav skrivgruppen min novell på temat handskar igår. Den utvecklade sig på följande sätt: date --> gay date --> date rape  trodde man MEN det var kannibalism på menyn hela tiden, de tyckte den var sååå bra!
Quentin Tarantino tycks ha en poäng i att allt blir bättre av en underton av håmå löv.


2 kommentarer:

  1. Jag har ett förslag...du skickar mig dina alster så jag får nåt bra att läsa, ok? Ok!

    SvaraRadera
  2. Lustigt nog har fler systrar visat en intresse för detta alster som osar av manlig ömhet och längtan...något magiskt med den där håmålöven alltså, fastän de som på bilden inte ser så märkvärdiga ut. Ovan löv finns den Lor Reedska älsklingen, vansinnigt vad bra en del män klär i kvinnoutstyrsel!

    Minns kanske de där personbeskrivningarna? I brist på några "vanliga" tog jag två korta verser är BK Öijer, en som handlade om han själv och en som handlade om "din vän Hitler", lyckligtvis läste jag upp den första för församlingen som svarade att metaforer kunde bli för utdragna och då inte gav någonting?!? Jag förstod ingenting där ett tag, sedan bestämde jag mig för att de får tycka som de vill men jag har rätt. Din vän Hitler tar jag alltså nästa gång. Yes.

    Tills dess ska f ö en parallell handling till veckans finnas...funderar på vad man kan hitta på...Hans dog ju, men Jack är kvar (fyndiga namn va...)...kanske är de redo för lite sådana där filéer?

    SvaraRadera