10.11.2012

Från Peking hörs det inget alls

Ja sparsamt med inlägg är väl en överdrift får man säga, jag skyller på skrivkursen. Halvtid har nu passerats och vi har diskuterat metaforer (kindergarten anyone? no?). Tills nästa gång ska vi hitta två citat som vi tycker är märkvärdiga ur något perspektiv. Någon som har en mening absolute awesomeness på lut? SS Montefiore torde ha ett guldkorn eller två.

Sitter som lagomt och smälter maten innan det är dags för föreläsning, lägenheten luktar kål och lax. Som i Ukraina fast med lax, eller som underliv vilket en känd poet skulle säga.  Det vankas avtalstolkning till efterrätt. Efter det lite träning nere i källargymmet.
Igår var jag där och körde så det rök genom öronen, pumpade Prodigy i tron att jag var ensam. Så var inte fallet visade det sig när en ung man kom in genom dörren med mungiporna längre ned än Dredd. Vem gillar inte Prodigy?


Har en liten MM revival, men bara tills mechanical animals
något senare är inte bra

2 kommentarer:

  1. We have always known that the world is a bad place. Now it appears it may be an evil place as well.

    Vassego, ett citat. Annars tror jag du kan hitta guldkorn i Processen. ;)

    SvaraRadera
  2. Pfft processen. Har ju som bekant kämpat mig till kapitel fyra får se om jag kommer längre. Tack för början med detta första citat, tror jag ska mjölka något ur avengers med

    SvaraRadera