5.09.2010

Brainwasher/ Prime time of your Life





Inte ett hår som ligger fel på Mr. Grylls.

Vad lyssnar jag till? Daft Punk. för ovanlighetens skull. Det är drag i den där liveskivan, oh yes. 
Jag och Sturmis tog oss an Tarzanstigen häromdagen, hon kände sig riktigt som Bear Grylls och levde minst sagt upp. Hon upptäckte inte förrän efteråt att hon hade ett köttsår på benet som hon ådragit sig någonstans under resan.

Jag höll på att dö av höjdskräck när man skulle åka däckgunga tre meter upp i luften med lite däck strödda på backen över klipporna. No please sa jag gällt och högljutt. Sturmis som är en björn åkte två gånger bara för att visa att hon kunde. Sedan stod hon på andra sidan och härmade Dr. Cox som härmade en baby; "wah wah wah" medan jag klättrade ner och över däcken och sedan upp på andra sidan. Moget av Sturmis tyckte jag. Därför väljer jag att hänga ut henne här med sitt beteende, who's laughing now??! Haha! Just det!


3 kommentarer:

  1. I'm laughing! Och är lite avundsjuk, JAG har minsann ingen Tarzanstig...

    SvaraRadera
  2. Fan när jag åkte den där gungan drog jag in i trädet på andra sidan rätt rejält!

    SvaraRadera
  3. El P kom till oss! Vi kan låna ut våran ;)

    Madelene, jag beundrar ditt mod! Strongt att ens sätta sig i den. Gungan var lite rostig nu så Sturmis fick en slags ryckig fart som tog ryckigt slut på andra sidan. Hon såg rolig ut när det ryckte stopp dock åkte hon inte in i trädet, det hade varit awesome.
    Hoppas du inte gjorde dig illa :)

    SvaraRadera