9.11.2015

We're happy ma, we're having fun

Efter att ha blivit utsatt för en Dickhead-attack av en BASGRUPPmedlem (oh joy det ska bli att jobba med denne ett par månader framöver då...) skärpte dagen till sig och jag utväxlade några hälar med Ju efter att ha lagat världens (näst) bästa pastasås till middag. Den innehåller mest kidneybönor och krossade tomater, men även paprika, pepparfrukter, basilika, oregano, gul lök och oliver. Yum yum. Proportionerna blev lite off tyvärr, men det kan fixas. Det saknades en aning krossade tomater för att få såsen att såsa till sig och slibba fast sig på pastan, men som sagt det kan fixas.
Ju bjöd på fredagsmys i form av billighetsmelon och kvarg -  yummie det med! ICA har uppfunnit hjulet genom att smaksätta kvargen med vit choklad och kokos, så himmelskt gott! Jag som trodde att Lindahls nötchoklad var grejen, men ICAs sätter den på skam.
Vi telefonerade även lite med modern, som lade på inte mindre än TRE gånger för att vi var så muntra att hon fann det omöjligt att kommunicera med  oss som människor. Åh så roligt det var! Vi stalkade även lite under hennes ledning, men det tar vi en annan gång...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar