1.22.2012

Kalla mig Scotty

Åkte igår morse till IKEA och som på synskt manér inskaffade jag en mopp, med hink och extramopp på köpet. Fråga mig inte varför man behöver extramopp men det fick man iallafall, en badrumsmatta hittade jag också, var en vanlig röd rund mattstump men har specialiserat sig efter grundutbildningen till att bli badrumsmatta.
Åkte till Öbis sedan och köpte 10 konservburkar tomater, för att det kan vara bra att ha. 2 kilo bönor och 2 kilo kikärtor. Allt är nu i frysen med 5 kilo köttfärs. Most nommigt blev det. I vilket fall, i vilket fall.
Skulle i vilket fall  som helst förgylla mitt jubileum genom att tillverka chokladbollar och kom på att det var så jobbigt att ta fram kniven till smöret att man skulle ta saxen istället. Sagt och gjort. Det visade sig dock att smöret var hårdare än handen varpå jag kapade av min fingertopp, putsväck borta plopp ned i kakaosmeten. Smetigt blev det kan jag intyga, i hela köket. Lite Beautiful Mind känsla med vita väggar och avkapad fingertopp. FFFUUUU! Med lite tur går det att sammanfoga den med fingret igen men se det skall man aldrig räkna med.

Scotty blev förstås av med hela fingret och under mer dramatiska omständiheter, han landsteg i Normandie, men se sådant det glömmer man lätt när man just förlorat sin fingertopp genom sådanahär traumatiska omständigheter. Skyll det på blodförlusten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar