1.09.2012

Coming up beyond belief

Kollat in lägenheten idag. Konstigt att jag skall bo där, men det var rätt trevligt. Kom och hälsa på mig! Annars kommer jag till er...

2 rok, med balkong- en liten men en ändå. Jag tror det blir bra att bo där. Jag vill skriva utropstecken och upphetsning men jag är så trött! (60km/h, snörökare värre än på östfronten, 4 h x 4 hjul). Inflytt till helgen, kom och droppa av en blomjävel eller något!

8 kommentarer:

  1. En blomjävlel kan du ju bara drömma om, men nog satan ska're bli bra! //Elsapelsa

    SvaraRadera
  2. Hell yes som man brukar säga i sådana här kontexter!

    SvaraRadera
  3. Funkar det med bord och tvättmaskin istället för blomjävel eller vill du ha båda delarna? Aja, får väl bli så då..

    SvaraRadera
  4. Tvättmaskin var nog lite väl optimistiskt är jag rädd. Pilli konstaterade imorse att "människor som är byggda som oss får backa in på toaletten för att kunna göra det man ska" på rätt plats. Jag tror att han har rätt. Men blomjävel och soffbord sounds like a plan, eller iaf bord ;)

    SvaraRadera
  5. Too bad... Men jag har aldrig haft den på toaletten, förra lägenheten stod den i köket och nu står den bakom toalettdörren. Tyckte Pilli behövde en utmaning när det gällde att koppla in...;)

    Men soffbord och blomjävel ska jag nog kunna ordna!

    SvaraRadera
  6. Mycket bad indeed, planerar ta med Pillylilly till nämnda lgh för inspektion men hyser tyvärr inte stort hopp om att få plats. Toan öppnas ut i en korridor vilken löper till köket. Där får plats två dörrhål som leder till varsitt rum, så jag tror inte att den går att ha utanför heller. Ska ju inte säga aldrig innan Pilli tittat lite dock!

    SvaraRadera
  7. Har du en sånhär utanför din nya dörr då?
    http://craziestgadgets.com/2012/01/11/motion-sensitive-retro-star-trek-door-chime

    SvaraRadera
  8. Gah! Dregglar som en hund, måste måste måste ha!! Screw blomjävlarna, den som tar med en sådan får min villkorslösa svansviftande tillgivenhet! Du hittar alltid så bra grejer =)

    SvaraRadera