12.02.2010

Imorgon klinikfest

Fadren har tipsat om det ultimata raggningsknepet tillika klädråd inför tillställningen.

Ragg:
Krabban, forma handen som en klo och kläm åt i skrevhöjd när du passerar en hane. Sedan följer de efter dig hela kvällen! Det är tväräskert, de kommer springa efter dig dregglandes! 

På något sätt är jag inte fullt lika säker, men funkade det på 60 talet skall det nog funka nu med resoneras det. En uppföljande idé är också att man borde stryka lite korvspad bakom örat som parfym, inte hundra säker på den delen heller.

Plagg:
Actionpants! Sådana där som sitter ihop endast med kardborreband, lätta att bara rycka av och på igen, för du vet på sådana där tillställningar blir det oftast kö till toaletten och då måste det gå undan! Kan paras med sådana där lårhöga stövlar kanske?


Man måste ju fundera på vilka firmafester Generalen har varit...var de sådana fester kobonde skrået hade? Eller kanske go-cart på SCA dagarna går till på detta sätt? I vilket fall är det nog lite overkill både med actionpants och fuckmeboots... 

Vad vet man egentligen? Inte mycket...vad anar man? En hel del...


2 kommentarer:

  1. Tja, håller du kvar ditt skrevgrepp så lär de nog följa efter dig vart du än går. Vilket val har de liksom?

    Men han är listig, Generalen, din dygd är säker...;)

    SvaraRadera
  2. Jo han tänker både en och två ggr innan han talar(sporadiskt..?) den gode G, inte vill han bli morfar just yet nej...

    Dilemmat kan härledas tillbaka till barndomen, Djungelboken, vad gör man när man släpper svansen på tigern? Send away the tigers? Nja, att föredra att hålla kvar kanske... och vips har ett moment 22 uppenbarat sig!
    Djup har han i alla fall Generalissimus

    SvaraRadera