12.24.2010

BOMS AWAY!

Boms, med ett o som i alfabetet är synonymt med gratisätare och släktingar, eftersom de nu åkt tillbaka dit de kom ifrån kan man tryggt utropa boms away!
Allt som skall förberedas kan hoppas över med hänvisning till " det är ju bara boms som kommer iallafall", därav vår granlöshet, bristfällig dammsugning, överhoppade duschar och någon ursäkt till trevligheter utbytta med sagda boms. Ingen fara på taket, tattare är vi allihopa liksom, toleranta tattare, bara vi får äta gratis. Jiddisch...
I vilket fall har zwei tattare varit hos oss idag, mönster och fönster, urmödrar på bägge sidor släkten. De var på förhållandevis bra humör (som sagt, vem blir inte uppspelt av lite gratismat?) och samspråkade glatt med oss och varandra.

Jag tomtade lite uppe hos Hr Hauptmann, hans son undrade storögt vart jag lämnat renarna och ville kolla att jag täckt in allt på önskelistan. Han ville ta fram den och kolla av att allt var med, men det lyckades tomten avstyra.
En liten logisk fälla gömmer sig dock där, om tomten fått önskelistan till sig på nordpolen och tar med sig presenter för att barnet har varit snällt, varför säger då tomten:
God jul Patrik önskar Mamma? Hon borde ju inte haft något m presenten att göra? Well, nevermind.

Generalissimus fick en skiva (For those about to rock, we salute you) och sade lite lett att asen och dasen var lite urvattnade och att han inte tyckte så mycket om dem... Nehej...fan då... Sturmis fick en biografi över Hitler och TKU: Sieg Hallelujah, tjackpounder går varm, Brez en buff. Två av tre rätt är inte så illa?

Nu skall jag hoppas på att tomten glömt en samarin till mig någonstans. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar