8.31.2015

Summer's Gone

Tillbaka i Uppsala efter den bästa sommaren ever. Den har givit inspiration till att fortsätta kampen för ett eget Tampico, och givit insikter om livets mervärden. Den har varit vilsam och mycket avkopplande. Den har bjudit på tid att umgås med vänner från förr och nu, och massor massor massor av tid med broderns småttingar. E har för övrigt just upptäckt rymden tack vare en avstickare till NASA utställningen i Norrköping under semestern, det är ju underbart!!

Annars är det nu tillbaka till vardagen, inleder terminen med att ha en ganska lugn vecka. Ska förbereda en 45 min pp -presentation tills på fredag, men det är allt. Rätt lugnt mot att ha 2 seminarier med tillhörande läsning då man inte riktigt har koll på materialet varken från min sida, eller institutionens... Är förkyld som bara den, allt som behövdes var lite promenerande i staden för att det skulle bryta ut. Är glad dock att detta förklarar varför trottoaren dansade igår när jag gick i svag uppförsluta med två terminers uppsättning kurslitteratur (här ska säljas!) i ryggan, och att det inte var en fortsättning på mina hälsobekymmer sedan sommaren med svårigheter att få luft, hjärtklappning osv.

Eftersom jag läser rätt och psykologi (=processrätt=bevisvärdering), har Ju gott om input också, det är askalas! Till att börja med ska vi prata minne, och det är verkligen mammas gata för henne vilket är perfa!

Kalle hade sorg under dagen för flytten ned, han låg bara och tittade ut i intet och ville inte ens ha små tuggben (vilket det fanns massor av här, helt bortglömda!), men sedan återhämtade han sig lite igår med att tugga och mysa kopiösa mängder. Mycket trevligt med det pluggsällskapet, som alltid =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar