8.14.2015

Väntrumsjazz

Småboysen jagade drakar på stan med mig och Ju idag. Favoriten var räddningstjänstens drake som räddade en minidrake, man kunde, förutsatt att man hade liten stjärt, sitta i öglan på ryggen som slangen utgjorde, något som uppskattades mycket (vad sa ni om den kommateckensföringen då?? Hemsk va?). Vi fick skynda oss och kika innan solen gick dock, eftersom alla vet att drakarna är ute och flyger på natten även om man inte ser vingarna där de står på dagarna. P sippade vatten från en drake som erbjöd det bästa dricksvattnet och bekräftade att det verkligen var det bästa han någonsin smakat, vilken tur!



 Före detta var det ännu ett besök på KK som gällde där läkaren inte brydde sig om att stänga dörren när man låg halvnaken, och det rördes runt i all evinnerlighet där nere. Man tog även blod, tappade urin (ny och obehaglig upplevelse), mätte temp och donade för att komma till samma slutsats som sist. Nada. Nej, jag var varken gravid eller hade klamydia - sicken tur! Värken kvarstår dock, får väl se varthän det bär med det...

Strax innan detta fick småttingarna för första gången besöka sjukhusgaraget, de tyckte det var häftigt att hela sjukhuset vilade på pelarna därnere, och gillade att åka hissen upp och bli bjuden på lite glass av Tant-Ari. Utsikten därnere över så många bilar gjorde inte heller saken sämre.
 De såg dock även att det fanns en källarvåningsknapp i hissen så jag berättade högst sannskyldigt att det var därnereman förvarade döingarna. 
Först var de skeptiska, sedan rädda och efter detta uttryckte P den högst relevanta funderingen om det verkligen var lagligt att göra så, hoho! Vi fick bara lova att de skulle slippa åka dit. P höll tom för knappen så E inte skulle kunna trycka på den, så adorbs!

2 kommentarer: