6.25.2012

Du väljer själv hur långt du vill gå

De där Kentlåtarna sitter fastgjutna i hjärnan, bra betyg antar jag, och färgar rubrikerna en aning.

Helgen var smashing, inte mindre än 2 gånger träffades klanen och gick åt varandra, fast mest en. Cykelsafari med liten Putte hanns med förutom snabbpasset igår, och fika inte mindre än 2 gånger med vänner.
Men, som det är populärt att säga, what goes up must come down, alltså är det onekligen måndag idag.
I mitten av detta triviala inlägg kan konstateras att det är rätt bra för att vara måndag ändå, få obehagliga överraskningar och dagen förflyter enligt plan.

Denna onekliga måndag inleder veckan då tentaresultaten kommer, givetvis svarar salivkörtlarna på den klocka som ett ab utgör. Ja det vore inte dumt, i slutet på veckan då vet vi...

Solange (vad jag är fyndig!) jobbas det på, planeras intervallstegar och awesome kettlebellpass, och fortfarande sovs det inte mycket. Börjar förstå de där som pratar om att träning ger dem nya krafter och inte bara dränerar dem! Det är rätt awesome, måste alltså ha hittat en lagom nivå med basen på cykel och finliret till fots. Det är bra det! Sturms är dock alltid steget förut, hon fuskar med styrkan! Fusk är det nämligen att kunna bära runt folk hursomhelst när de vill. Björn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar