10.29.2009

Ställföreträdande mamma; dag 4.


Jag och Putte har spenderat kvalitetstid med hovslagaren idag. Putte undrade om en av våra ston hade en kalv i magen, vi kom gemensamt fram till att det bara var fläsk.

Detta är alltså början på den fjärde dagen jag och Sturmis är ställföreträdande mammor. Allt går bra så länge Sturmis går med på att vara bebis och Putte får vara pappa. Bebisen är alltid bråkig och Putte läxar upp den. Hela tiden. Sedan när utskällningar och jordgubbssoppa inte hjälper så skjuter han den. Kommer att bli en fin pappa det där.
Annars bringar vi honom kultur och bra vanor. Han har full koll på vad SAP och kamrater är, och att Stalin är en hyvens man (vilken han ofta hävdar att han sett på natten...). Han vet även att Buffy the vampire slayer är mkt bra underhållning och han är engagerad i dramat runt hennes pojkvänner. Favoritvampyren är Spike, för att han klär sig så fint. Bear har lärt Putte att det mesta moder natur bjuder på tåls att smaka på. Men han har också lärt sig gått i högklackat och som vanligt har vi målat naglarna fint röda. Allt är frid och fröjd i Tapelake som liten frigjord familj.

1 kommentar: