12.28.2013

Mellandagarna - alles ist gut

Julen är över, maten är snart slut och plugget är tillbaka till nästan normal nivå. Sitter fortfarande och knattrar i Tapelake bland familj och o/djur så helt normalt är ju sakens läge inte. Här händer alltid något nytt och spännande, ibland så spännande att det hamnar i tidningen. Nog om det.

Idag besökte vi shoppingkomplexet för lite kapitalism och kom därifrån med mer handlat åt Calle än någon annan av oss. Sådan abstinens fick vi på de timmar vi var borta att vi var tvungna att införskaffa en minichivvis och en ny tuggleksak åt honom. Nu har han till samlingen en gris som är nästan lika stor som honom och som grymtar då den blir biten. Helt till Calle var det förstås inte då Julle har klämt och känt och tittat och provgrymtat med en liknande under den tid vi har haft C. Hon hjälper också gärna till att grymta så gott det går och hon får för grisfösaren. C fick också äran att vara julkort från familjen iår med sin julklädde andra bitleksak krokis som är en gummianka.
Lottlösa gick vi inte från stället dock, äger nu ett par byxor som passar igen. Alles ist gut.




Nu lyssnar jag på Random Access Memories medan Ju nap:ar i väntan på att HP och Halvblodsprinsen ska ladda klart. Hon har fått en Harry Potter knäpp, och vem är jag stå upp för mig själv och säga att jag vill se Chihuahuam från Beverly Hills istället.

2 kommentarer:

  1. Antar att du menar Daddy nu och inte Chivvisen i ovan nämnda film, men vill bara tipsa om att den finns på dreamfilm om suget slår till...

    SvaraRadera