12.01.2013

Headcleaner



Hade igår sällskap av både familj och hund till Upplands Wäsby för att få lite beauty shots tagna. Ja, av min hjärna alltså. För detta skruvade de fast huvudet på en och sköt in i en sådan där bullrig maskin. Bullret var OK, med öronproppar och hörlurar utanpå (har gjort lite tankearbete och kommit fram till att de måste vara som gjorda för Magneto, som buren i X-men filmerna, för de kan ju inte gärna ha några metallelement osv? Detta låg jag och funderade på...) det hackade och dånade och bullrade som en värsta Neubauten konsert.

Men det där med att de skruvade fast huvudet på en, och att maskinen ifråga var så liten att jag, som inte är särskilt axelbred) fick ligga och dra ihop dem allt jag kunde. Hur får de in vuxna män i den där saken? Det blev liksom för tight och fruktansvärt otäckt att huvudet var fast. Ja inte fast fast, men fast nog. Så i 20 minuter övade jag på självbedrägeri, om att det ska gå bra och fint och försöka andas i de där jävla kvadraterna, och det kan vi ju säga gick så där. Det var mer som ingen luft alls.

Alla körtlar som reagerar på sci fi och aliens med adrenalin och skräck reagerade likadant på den här maskinen, för ska de trepanera en någon gång så är det ju när man ligger som sin egen lilla packade sill så där. Fy fan!

I vilket fall så kom vi som sagt därifrån i ett stycke, utan medvetandeförlust, eller tidsförlust - båda typiska tecken på aliens, fråga Mulder.

Resten av dagen, såväl som dagen innan var en trevlig historia med mys med modern och Julle, och Kalliam såklart. Det åts och mystes och så där, mycket trevligt!

På tisdag följer nästa övning: Ryggvätskeåderlåtning. Sedan har de allt de vill veta för att göra kloner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar