8.24.2012

State Aid

Till Uppsala var jag. Städade ut gammalt, slängde bort och rensade, torkade till och med golven. Det kändes bra. Lugnande. Pratade med El P halva natten, det var också nice. Inser nu i efterhand att jag helt glömde bort fönstren. Nåväl, de lär ju sitta kvar.
Närmar sig inflytt på riktigt snart, främst för Sturms som ska rumskompa med lilla mig. Exciting times. Liten har blivit så stor! = jag = gammal.

Nu är det spellistan chillin' som gäller och som har gjort det sedan en timme tillbaka. Den är bra. Provade att lyssna på radio i bilen på väg upp, har kvaliteten sjunkit drastiskt? Körde samma gamla skivor om och om igen istället. Orkade inte höra tjafset om "kräftor" höhö norrlänningar tål sprit höhö, eller "tondöva tone", en förolämpning eller för den delen en "ööh det är så svårt... jag vet inte vad jag ska säga....jag får ju alltid bestämt åt mig...", inget av det framstod som direkt lockande. Lyssnar jag på fel kanaler?

Återuppväckte Minimum-Maximum till hyllning av Kraftwerkkonserten vilken jag missade för någon vecka sedan. Klantigt. Den var bra, är rätt lugn. Fick en uppenbarelse om hur skräp Skinny Puppy skivorna fr o m The Process är, som kontrast till Kraftwerk. Lyssnade på gamla Pornography också - var inte igår! Förvånansvärt bra faktiskt, minnet gör den inte rättvisa.

Gillar att köra långt, man hinner lyssna igenom skivorna, tänka lite och äta läkerol. Det är rätt trevligt. Det kanske har framgått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar