7.27.2010

Eurotour 2010?




Min kära fader har många fördelar, hans förmåga till analys är en av dem likaväl som hans förmåga att använda fantasin. Han är rätt orolig inför stundande resor den kära herr G och detta främst för att blondiner är hårdvaluta i europa. Speciellt Holland skall tydligen vara intresserade av blekta blondiner och tvekar inte att gripa till kloroformtrasor för att komma över the goods så att säga.
Resonemanget gick såsom följer:

- El P måste följa med! Du kan inte vara ensam på Centralen i Malmö en hel natt, då kommer det en liga och rövar dig till Holland för att arbeta på bordell! Det är nära till Europa där nere och bordellyrket det är bara roligt första veckan sedan blir det bara jobbigt det med.

Eftersom El P tycker om skinnade puppor (som akten jag skall se heter på Tapelake-mål) samt att campa och se annorlunda platser har hon gått med på att följa mig till de skinnade puppornas land, det vill säga Malmö och inte den Holländska Bordellen (tm).

3 kommentarer:

  1. Det värmer att höra vilken tilltro han hyser till min förmåga att bekämpa de holländska gangstrarna. Jag är lite av en superhjälte, det har jag alltid tyckt. Tar med knogjärnet just in case...

    SvaraRadera
  2. El P - loveguru28 juli 2010 kl. 07:08

    Btw, El P tycker inte bara om skinnade puppor samt att campa och se annorlunda platser, allra mest tycker hon om dig. Och Sturmis förstås.

    SvaraRadera
  3. Åh käraste El P, jag tycker bestämt att du skall hålla din superhjältestatus intakt och vidare tycker jag också att knogjärn är ett utmärkt sätt att åstadkomma detta, jag menar kolla på Batman han har ju bil och grejor för att hålla jämn takt med buset medan du klarar dig med blott det verktyg som nämns ovan. Du är Chuck Norris, Batman är bara krallig.

    SvaraRadera