8.18.2014

En lila flodhäst med blå prickar och ett ben med knutar i bägge ändar

Ångestmarknad på orten. Den kan kallas så eftersom den äger rum helgen innan grundskolestarten och man kan smaka den lite brända elektriska gruvsamheten i luften, den utsöndras av alla i lämplig ålder som inser att det är sista chansen att införskaffa statement plagget att ha vid skolstarten. En viss ålder köper bilmärken, en annan bandtröjor, på mitten de där skumma vargmotiven, men har man inget annat så ska det införskaffas där. Var mäkta stolt över min Marilyn Manson tröja vid start av fjärde klass, åh ja. Putte är i den åldern att han ville ha sig en hiphopkeps med bred skärm och en monsterlogga på. P rock in da making...


Men

Nu har jag lämnat den delen av marknaden och besöker tivolit med Puttis och Ju, köper godis ( 10 påsar för 60 kr??!!! PRISA GUDARNA!!!!) och ovan nämnda gottis och lekis till Kalle. Kokkosbollar och körv ( en hel salami till bara mig!! Ja nästan) har såklart redan införskaffats och eh ja mer godis såklart.
På tivolit åkte Ju och Putte parishjul (pariserhjul?) som såg ut att vara byggt av lego. Maskinisten blev dock trött på sitt uppdrag och gick för att språkas lite med den som skötte en av de mer halsbrytande attraktionerna. Således fick Ju och Pu åka hjul i ca en kvart men de hade de inget emot fastän korgen gungade betänkligt under deras gemensamma tyngd.


Alla spännande människor kryper fram ur sina iden och luftar skinnvästen på marknaden och det är spännande bara i sig att se alla boms som tydligen lyckats para ihop sig och producera nya människor, man tänker hur gick det till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar