11.15.2010

Fars dag- tårtan

Som brukligt är kom det en tårta till Generalissimus postlåda i torsdags (give or take a few). Glad i hågen men lätt förbryllad öppnade han paketet, vem hade skickat en bok till honom?!
Men han såg till sin stora glädje en tårta i paketet istället för något intellektuellt tjafs utan stuns. 
Mums sa han och drog in luft med gorillaläten, vred och vände på den ett par gånger och såg sedan silverkanten på molnet.

Tryckt i marsipan fanns en bild där allas vår ÖB poserade med ett avätet kycklingskrov halvvägs in i munnen, besatta ögon och en halv lugg. Den andra halvan hade vedpannan tagit hand om precis som den gjort med bitar av ansiktet.  Klistrad på bilden fanns en lapp med en hälsning från hemorrojderna. 
Han kunde inte för sitt liv förstå vilka dessa kongelbär var förrän han vände sig om och såg de flinande genetiskt betingade dåliga maskhållarna i bilen (that's right vi tar bilen till postlådan, så coola är vi).
Sedan log han och sade att det var snällt av oss i ekonomisk beroendeställning att uppmärksamma denna dag, det var allt han begärde och så förstås att han inte skulle få kompressionskalsonger eftersom Påsinski fick så konstig färg då han bar dem.
För en stadig karl med fast bakdel är allt mindre än 3 X to the L kompressionsplagg vet ni.

Grattis i efterskott på fars dag.

4 kommentarer:

  1. El Kongelbär Grande16 november 2010 kl. 12:45

    Hm, de i ekonomisk beroendeställning får alldeles för mycket cred här. Med tanke på vem som pyntade menar jag...

    SvaraRadera
  2. Han sorterar oss alla in i samma fack ser du, så du är direkt targeted du med =)

    SvaraRadera
  3. påsinski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (glad att se att hemorrojderna här stavades korrekt)

    SvaraRadera
  4. Det krävs ju också en aning guts att titulera sig själv El Kongelbär Grande (tänker lite i stil med Nacho Libre...) när Herr H är en i familjen, hahaha. Plz, säg inget till Nacho Grande.

    SvaraRadera