OK att äta isterband och blodbröd under hot men den släta konsistensen av blodpudding i kombination med associationer till brosktjofsar i hjärtat...nyet inte mumsigt längre
Det är lugnt kamrat, det finns de som tycker om rutten fisk också och de lever visst fullt nomala liv det med. Tacka vet jag en hederlig favorit; pölsan - ser inte mycket ut för världen men riktigt mumsigt, right? ;)
varför?
SvaraRaderaAtria = http://en.wikipedia.org/wiki/Atrium_(anatomy)
SvaraRaderaOK att äta isterband och blodbröd under hot men den släta konsistensen av blodpudding i kombination med associationer till brosktjofsar i hjärtat...nyet inte mumsigt längre
Personligen tycker jag att blodpudding är rena goiset om man slipper steka den. Och nej, av uppenbara skäl tänker jag inte avslöja vem jag är....
SvaraRaderaDet är lugnt kamrat, det finns de som tycker om rutten fisk också och de lever visst fullt nomala liv det med. Tacka vet jag en hederlig favorit; pölsan - ser inte mycket ut för världen men riktigt mumsigt, right? ;)
SvaraRaderaPölsa - usch, gå genast och tvätta munen med tvål och vatten!
SvaraRaderaMen av kommentaren att döma är min hemliga identitet röjd...